Bonus Policybonus terms
 1. Karamba´s: kampanjvillkor, vilka utgör en del av dessa villkor och bestämmelser kan hittas på:


  I händelse av eventuella konflikter mellan dessa villkor och bestämmelser och kampanjspecifika villkor och bestämmelser gäller alltid de kampanjspecifika villkoren och bestämmelserna.

 2. Dessa villkor är en del av våra användarvillkor, och deras godkännande är en förutsättning för kontoregistrering. Eventuella kapitaliserade termer som anges här vilka inte är definierade skall definieras enligt Användarvillkor .

 3. Alla spelarbonuserbjudanden är strikt begränsade till en per person, familj, hushåll, e-postadress, telefonnummer, samma kontonummer (t.ex. bank- eller kreditkort), kopplat till NETeller eller Skrill-konton, mobila enheter (mobil eller surfplatta), nedladdad ansökan eller delad dator (endast som exempel: offentligt bibliotek, internetkafé eller arbetsplats).

 4. Karamba's samtliga erbjudanden och bonusar är endast avsedda för hobbyspelare, följaktligen är alla aktiviter som orättvist utnyttjar eller manipulerar en eller flera bonusar eller kampanjer som erbjuds av Karamba strängt förbjudna. En lista med aktiviter vilka betraktas som otillåtna spelade anges enligt följande: vanliga bettingmönster vilka återkommer vid identiska händelser; marknader eller val som kan identifieras och kopplas till ett eller flera konton, att göra satsningar på alla utfall inom ett event eller annan uppenbar relation mellan spelare: vilket resulterar i garanterad spelarvinst oberoende av resultatet (" Förbjudet spel ”).

 5. I en händelse där en spelare eller en grupp av spelare inbegriper i förbjudet spel i avseende av ett erbjudande, kan Karamba komma att: (i) begränsa behörigheten för spelare(n) att ta del av erbjudanden:(ii) ändra villkoren för eventuella bonusar eller erbjudanden, (iii) avbryta erbjudandet samt bötfälla spelaren eller spelgruppen då det gäller bonusberättigande, bonusbelopp och eventuell tillhörande bonusvinster vid vilken tidpunkt som helst för erbjudandet (iv) fastställa bets till rätt odds; [och / eller] (v) ta ut en administrationsavgift för kostnaden för bonusen upp till värdet av insättningsbonus, free bets, riskfria bets eller ytterligare betalningar för att täcka de administrativa kostnader som belastats Karamba med avseende på eventuella händelser då villkoren för en sportbonus brutits på en rimlig nivå. Då Karamba har fattat ett beslut om att en spelare ska förlora rätten till bonus- eller bonusvinster följt av att spelande förbjuds skall Karamba ge spelaren en förklaring till varför spel förbjudits för spel där spelaren deltagit.

 6. Erbjudanden och bonusar är endast giltiga för spelare som gjort insättningar på sitt aktiva spelarkonto på webbplatsen mer än 100kr.

 7. Dessa bonusvillkor framställdes på engelska. Om det finns några inkonsekvenser i någon översatt version, gäller den engelska versionen.

 8. Karamba kan då och då ha erbjudanden, kampanjer och / eller tävlingar vilka regleras av separata villkor. Alla kampanjer, bonusar eller speciella gåvor som krediterats ditt konto måste användas i enlighet med dessa villkor.

 9. När du spelar i Sverige har du endast rätt till en välkomstbonus. Du har alltså inte rätt till några ytterligare bonusar utöver välkomstbonusen.

 10. Karamba kan avbryta, ändra eller uppdatera kampanjer, tävlingar, bonusar eller specialerbjudanden genom att publicera de ändrade villkoren eller den ändrade uppsägningstiden på den relevanta webbplatsen för kampanjen, tävlingen eller specialerbjudandet. En sådan ändring eller upphävande träder i kraft efter utgången av en period på 14 dagar efter offentliggörandet eller omedelbart, om det av säkerhetsskäl krävs att den följer gällande lag eller föreskrifter på grund av missbruk eller på annat sätt där marknadsföring, konkurrens eller specialerbjudanden inte kan genomföras på grund av ovanliga omständigheter.

 • Casinobonusregler

 • Alla bonusar som erbjuds av Karamba omfattas av följande regler:

  Till exempel:


 • Vår välkomstbonus är automatisk. Men det finns olika anledningar till varför du inte fått emot den och du kan behöva begära den personligen. Om du inte har fått emot din automatiska välkomstbonus efter att ha gjort en godkänd insättning, kontakta vår kundtjänst. Det kan du göra online när du spelar (klicka på “online support”-knappen), eller genom att skicka en e-post. Kom bara ihåg att ange ditt användarnamn.


 • Spel som placeras på alla versioner av följande spel kommer inte att räknas mot omsättningskraven: Alla videopoker-spel, alla roulette-spel, alla Quick Play-spel, alla blackjack-spel, alla Rush-spel, Hi Lo Fever, alla baccara-spel, 3 Card Poker, Blood Suckers, Jackpot 6000, Keno, Big Bang, Blood Suckers, The Wish Master, Dead or Alive, Lucky Angler, Jack Hammer 2, Cloud Quest, Tower Quest, Pearls of India, Treasure Island, Mega Moolah. Om spelaren placerar spel på några av de nämnda spelen innan omsättningskravet uppfyllts så reserverar vi oss rätten att behålla någon summa utöver spelarens originella insättning från spelarens uttag.

  Användandet av bonuspengar med syftet att endast gå igenom bonusstadiet är strängt förbjudet. Detta inkluderar men är inte begränsat till spel som The Wish Master, Cloud Quest, Tower Quest, Pearls of India - och kan resultera i att vinsterna tas bort. Till exempel (men begränsas inte till), spel på Netent’s “The Wish Master” med en aktiv bonus, aktivera 3 “wishes” för att sedan lämna spelet och komma tillbaka och samla på vinsten när bonusen väl är borta.

  Insättningar kan tas ut innan en spelares omsättningskrav har uppfyllts. Om detta skulle ske så kommer alla bonusar och vinster att tas bort från spelarens konto. Spelaren måste kontakt kundtjänsten för att ta ut deras insättning.

  Omsättning på olika spel kommer att räknas olika mycket till omsättningskravet.

  När ett lagt spel missbrukar spelsystemet - oavsett vilket spel det lagts på - så kommer det inte att räknas mot en spelares omsättningskrav. Om spelaren lagt enskilda spel på eller större än 40kr eller 5kr per linje eller 15% av bonussumman innan omsättningskraven har uppfyllts så reserverar vi oss rätten att hålla tillbaka någon summa utöver spelarens originella insättning från en spelares uttag. Dessutom, om en spelare gjort insättning med Skrill eller Neteller och lagt enskilda spel på eller större än 25kr av bonussumman innan omsättningskravet uppfyllts så reserverar vi oss rätten att hålla tillbaka någon summa utöver spelarens originella insättning från en spelares uttag.

  Dessa regler och villkor är en del av våra serviceregler och godkännande av dessa är en nödvändig förutsättning för kontoregistrering. Eventuella termer som inte definieras häri ska få sin betydelse från servicereglerna.

  Karamba är engagerad i "CARE" - Customers Are Really Everything. Vi har implementerat en professionell kundtjänst som finns redo för att hjälpa dig 7 dagar i veckan från kl. 08.00 till kl. 00.00. Tveka inte på att höra av dig till teamet hos Karamba. Klicka bara på Kontakta oss.

  Version Dev.246
  Senast redigerad 29-01-2019.

  << Tillbaka till huvudhjälpsidan